Jak upéct dokonalé sušenky: jednoduchý recept, který se stal virálem na webu

Tento recept se stal virálním díky své jednoduchosti.

Dezert, který kombinuje brownies i sušenky, se snadno vyrábí ručně / depositphotos.com

K přípravě brownies sušenek není nutné připravovat těsto z mnoha surovin. K tomuto účelu můžete použít hotovou směs na brownies. Tento recept zveřejnil časopis Parade.

Jedná se o kombinaci brownies a sušenek: dezert je měkký a vláčný jako brownies, ale má žvýkací strukturu čokoládových sušenek.

Uvádí se, že autorem receptu je Stef Gigliotti z TikToku a díky své jednoduchosti se stal „virálním“.

Upozorňuje se také, že pokud to potřebujete ze zdravotních důvodů, můžete se rozhodnout pro bezlepkovou směs na brownies.

Ingredience na sušenky brownies:

– 1 balení směsi na brownies;

– 2 vejce;

– ½ šálku rostlinného oleje nebo rozpuštěného nesoleného másla;

– 1 šálek čokoládové kapie (může být již ve směsi).

Postup vaření krok za krokem

1. Předehřejte troubu na 175 °C a vyložte plech pergamenovým papírem.

2. V míse vyšlehejte směs na brownies, vejce a olej (nebo rozpuštěné máslo). V případě potřeby po důkladném promíchání těsta přidejte čokoládové kapky. Těsto bude velmi husté a bude připomínat spíše sušenkové těsto.

3 Pomocí lžíce tvarujte z těsta kuličky a pokládejte je na plech. Mezi sušenkami nechte několik centimetrů místa, protože se budou trochu roztahovat.

4. Podle Stephina receptu se mají péct 10 minut, ale to nemusí stačit. Záleží na velikosti sušenek. Také bezlepková mouka pravděpodobně vyžaduje delší dobu pečení. Takže možná bude potřeba o pár minut více.

5. Po upečení nechte sušenky 3 minuty mírně vychladnout a poté je přendejte na talíř.

Tyto sušenky můžete posypat ořechy, pokapat karamelem nebo posypat moučkovým cukrem – záleží na vaší chuti.

Již dříve vám My prozradil, jak připravit delikátní verzi italského dezertu tiramisu. V poslední době se objevilo mnoho netradičních variant tohoto dezertu – malinový, citronový, jahodový.

Zatím lze tiramisu kombinovat s dalším ikonickým dezertem – banánovým pudinkem. Na jeho přípravu budete muset vynaložit o něco více úsilí než u klasického tiramisu, protože budete muset připravit pudink. Jak nás však ujišťují autoři receptu, stojí to za to.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Loděnice Ostrava

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: